Eric Dier l-a enervat pe Mourinho fugind la WC în timpul meciului cu Chelsea!?!

30 septembrie 2020 14:17   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Întâmplare mai puțin obișnuită în meciul dintre Tottenham Hotspur și Chelsea Londra, din turul 4 al Cupei Ligii Engleze. Confruntat cu o problemă de natură fiziologică, Eric Dier a fugit la WC în timpul partidei... Ceea ce l-a înfuriat pe antrenorul său, Jose Mourinho. Noroc că Tottenham s-a calificat în cele din urmă.

Apărătorul a postat mai apoi, pe contul său de Twitter, o fotografie din toaletă... Eric Dier a spus că „natura nu așteaptă”. El a făcut o cursă spre WC în momentul în care formația lui, Tottenham Hotspur, era condusă (0-1) prin golul marcat de Timo Werner în minutul 19. Și mai era doar un sfert de oră de joc. În cele din urmă, trupa lui Mourinho a egalat prin Erik Lamela (min. 83). Iar la loviturile de departajare s-a impus cu 5-4 în condițiile în care Dier a transformat în prima serie, iar Mason Mount (Chelsea) a fost singurul care a ratat. După meci, redevenit calm, Mourinho a explicat reacția lui prin faptul că „se afla sub presiune”. Eric Dier s-a referit și el la acel moment: „Jose n-a fost foarte încântat, însă nu am avut ce să fac”. La 48 de ore după meciul din Cupa Ligii Engleze, Tottenham va evolua joi, 1 octombrie, pe teren propriu, contra lui Maccabi Haifa (Israel), în Play-Off-ul preliminariilor ediției 2020/2021  a Ligii Europa. Echipa antrenată de Jose Mourinho va juca al şaptelea meci din 13 septembrie încoace.

Un jucător din Irlanda de Nord a fost suspendat 6 meciuri fiindcă a urinat pe teren

Că Dier n-a avut altă opțiune o dovedește o întâmplare nefericită din campionatul Irlandei de Nord. Component al echipei Coleraine, Eoin Bradley (36 de ani) a fost suspendat 6 etape fiindcă a urinat pe teren... Incidentul s-a petrecut la Belfast, în iulie trecut, înaintea prelungirilor semifinalei din Cupa Irlandei de Nord, cu Ballymena United (1-1 după prelungiri, 1-3 la loviturile de departajare). Potrivit BBC citat de lequipe.fr, fotbalistul a fost sancționat în baza unui articol din regulament care pedepsește comportamentul ce discretitează fotbalul. Autor al golului echipei sale în acea partidă, Bradley nu va juca în prima etapă a campionatului, în 17 octombrie, tot împotriva lui Ballymea United.

Mai multe