Eroul Stelei a vrut să se lase de fotbal

25 septembrie 2012 16:01   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Golul căpitanului roş-albaştrilor, din minutul 90+6, a însemnat şi prima victorie în faţa Rapidului, pe teren propriu, după o pauză de zece ani. Gălăţeanul câştigă 12.000 de euro pe lună la Steaua.

Până să ajungă la acest nivel, Bourceanu a trecut prin greutăţi.

La 18 ani a ajuns la primă echipă a clubului Dunărea, dar un an şi jumătate nu a participat decât la antrenamente, tehnicienii neavând încredere în el, şi prin 2007 a vrut să se lase de fotbal, mai ales că salariul său era de o sută de euro pe lună.

Soţie. Alex e împreună cu Adina de la vârsta de 14 ani, cei doi având doi copii, o fetiţă de doi ani şi un băieţel.

Vise. A declarat că după ce se lasă de fotbal nu vrea să se apuce de antrenorat, ci vrea să devină casnic. Dacă devine milionar în euro, vrea să aibă o casă ca în poveşti, cu totul din lemn, inclusiv cănile din bucătărie.

Afacere. Soţia sa, Adina, şi-a deschis în vară o florărie în centrul Galaţiului şi primul buchet, în culorile Stelei, i l-a dăruit mijlocaşului pentru calificarea în grupele Ligii Europa.

Devotat. După ce Steaua a pierdut calificarea în optimile Ligii Europa în faţa celor de la Twente, gălăţeanul a izbucnit în lacrimi şi a anunţat că vrea să renunţe la banderola de căpitan.

Pieton. Nu are permis auto, iar soţia joacă rolul şoferului.

Mai multe