Etapa celor trei de patru

19 martie 2018 12:57   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Weekend-ul trecut a fost unul nebun în Spania, Italia şi Anglia, unde s-au realizat câteva scoruri de maidan. Real – Girona, 6-3, Sampdoria – Inter, 0-5 şi Liverpool – Watford, 5-0, au fost sarea şi piperul din cauza a câţiva jucători de geniu.

Cristiano Ronaldo pare decis să câştige pariul cu coechipierii săi şi să devină golgheterul Spaniei deşi Messi a avut la un moment dat 11 goluri mai mult înscrise. Duminică seara, portughezul a marcat de patru ori în poarta Gironei şi a ajuns la cota 22, cu doar trei goluri mai puţine decât starul Barcelonei. În acest ritm, cu catalanii câştigând economicos, 2-0 cu Bilbao, nu ar fi de mirare ca Ronaldo să-şi atingă obiectivul. Oricum, recordul cu Girona a adus al 50-lea hat-trick al carierei pentru Ronaldo, iar în ultimele opt partide acesta a marcat de 17 ori.

Interesant este faptul că doar nouă jucători au reuşit să marcheze de câte patru ori într-un campionat tare din vest, iar alţi doi au făcut-o tot în weekend. Mauro Icardi a rupt poarta Sampdoriei în victoria cu 5-0 a lombarzilor, argentinianul marcând cele patru goluri în doar 21 de minute şi venind la doar două reuşite în spatele golgheterului Immobile. Nu în ultimul rând, egipteanul Mohamed Salah a marcat tot de patru ori în victoria cu 5-0 a lui Liverpool în faţa lui Watford. Mijlocaşul african este singurul dintre performerii etapei trecute care e şi golgheter în campionatul său, asta după ce Kane s-a accidentat şi a rămas singur în cursa din Premier League.

Mai multe