«Eu sunt cireaşa de pe tort»

7 aprilie 2014 19:11   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Gică Hagi a scris istorie pentru Galata, cucerind cupe pe bandă rulantă, şi “ienicerii” l-au numit “Legendă a clubului”.

El a fost ovaţionat la scenă deschisă de către fani, iar favoriţii s-au impus sub privirile sale şi ale familiei în faţa rivalilor de la Fenerbahce, 1-0.

Înaintea derby-ului, Hagi a păşit pe teren şi i-a fost înmânat un trofeu suflat cu aur. Un leu, o minge şi fotografii ce înfăţişau bucuria românului în momentele de triumf ale celor de la Galatasaray. Însă, în tot vacarmul creat, românul nu l-a observat pe arbitrul Bulent Yildirim care se apropiase pentru a-l saluta, dar care a rămas cu mâna întinsă. Oricum, "Regele", care a câştigat 11 trofee pentru formaţia turcă, zece ca jucător şi unul ca antrenor, le-a purtat noroc "leilor" şi aceştia s-au impus cu 1-0 în faţa rivalilor.

"Derby-ul este un eveniment important pentru suporterii echipei Galatasaray. Eu sunt doar cireaşa de pe tort", a comentat acesta.

Burleanu îl acuză de misoginism

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, i-a replicat "Regelui" după ce acesta a numit-o "domnişoara în bikini" pe Marketa Haindlova, cea care trebuia să conducă departamentul de relaţii internaţionale al federaţiei.

" Am decis ca ea să rămână colaborator extern. În ce-l priveşte pe domnul Hagi, recunoscut pentru misoginismul său, nu mă aşteptam să calomnieze o domnişoară", l-a ironizat Burleanu.

Mai multe