Europa Leaague / Alexe şi-a dat creasta jos pentru ucraineni!

17 august 2011 16:57   Fotbal intern
Ultima actualizare:

În afara unei accidentări care nu l-a lăsat în pace în ultimele două săptămâni, Marius Alexe a mai avut o problemă. Creasta pe care şi-o făcuse pe mijlocul capului a născut o grămadă de controverse la Dinamo.

De la Cornel Dinu, de pe patul de spital, până la Cristi Borcea, conducătorii “câinilor” l-au atacat pe atacantul de 21 de ani pentru look-ul de punker şi pentru lipsa de insipraţie pe teren.

Alexe s-a săturat să interpreteze rolul de “oaie neagră” a lui Dinamo, astfel că, în urmă cu câteva zile, a renunţat la frizura “buclucaşă”.

La meciul de azi, cu Poltava, din play-off-ul Europa League, Marius se va afişa cu un tuns “numărul unu”. Alexe şi-a revenit după accidentarea care l-a ţinut pe tuşă în ultimele meciuri şi a fost oprit în lotul deplasat în Ucraina de Ciobotariu şi ar putea fi chiar titular!

Mai citeşte:

Alexe, pe urmele idolului Mutu

Marius Alexe, împrumutat la Cesena

Noutăţi

- “Câinii” joacă fără primă. “La acest nivel nu ne mai gândim la prime, ne dorim foarte mult să ajungem în grupe, după care vor veni şi bonusurile financiare”, a spus Ciobotariu.

- Dănciulescu bate record după record. Atacantul are şansa, în “dubla” cu Vorskla  Poltava, să-l egaleze pe Claudiu Niculescu (18 goluri) în topul marcatorilor all-time pentru “câini”, în cupele europene. Deocamdată, “Corbul” are 16 reuşite.

Mai multe