EXCLUSIV Copos a dat maşina pe bicicletă!

28 octombrie 2013 16:50   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Fostul patron al Rapidului credea că-i va merge mai bine după ce nu va mai fi nevoit să verse bani constant în clubul de fotbal din Giuleşti, dar s-a înşelat. Nici hotelurile sale din ţară nu merg extraordinar şi e nevoit să strângă cureaua din ce în ce mai mult.

Elocvent în acest sens este ultima decizie a omului de afaceri, care a renunţat la luxosul BMW X5 pe care îl conducea până de curând, în detrimentul unei biciclete. Paparazi Click! l-au surprins pe acesta pe două roţi chiar în faţa casei sale din zona Dorobanţi. Fără stil la fotbal, George Copos a demonstrat că n-are stil nici la ciclism.

Asta pentru că nu şi-a adaptat şi vestimentaţia la stilul sport nou abordat şi a mers pe bicicletă îmbrăcat în blugi, cămaşă şi pulover şi încălţat în pantofi. Mai mult decât atât, fostul patron al Rapidului n-a respectat nici normele legale şi nu s-a echipat cu cască, genunchiere sau cotiere.

Asta nu este însă o problemă pentru el din moment ce este cât se poate de obişnuit cu tribunalele. Rămâne însă de văzut dacă acest mers pe bicicletă este ceva izolat sau dacă într-adevăr zgârcenia lui George Copos a câştigat războiul final cu comoditatea snoabă a afaceristului.

Şi Victor Becali a renunţat la maşină

George Copos nu este primul om bogat din fotbal care se joacă de-a ciclismul. Vara aceasta, agentul Victor Becali a testat şi el mersul pe două roţi. La bustul gol, în mijlocul caniculei, Becali a împrumutat bicicleta unui vecin din Pipera şi s-a plimbat puţin pe stradă. N-a fost însă prea încântat şi a revenit rapid la jocurile de table şi cărţi, mult mai puţin solicitante.

Mai multe