EXCLUSIV! «Îi fac lui Dinu o nepoţică!»

22 iunie 2012 14:09   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Cornel Dinu va deveni bunic la sfârşitul lunii noiembrie. Fosta glorie dinamovistă e în culmea fericirii după ce nora sa Alexandra a aflat că va aduce pe lume o fetiţă.

Bucurie mare în familia lui „ Mister"! Fiul său, Corneluş Dinu, şi soţia acestuia, Alexandra, vor deveni părinţi la sfârşitul anului. Însărcinată în luna a patra, prezentatoarea ştirilor sportive de la Dolce Sport a fost ziele trecute la o clinică patriculară pentru a face o ecografie 3D.

Foarte emoţionaţi dar încrezători, viitorii părinţi au primit o veste minunată: vor avea o fetiţă.

„Eram nerăbdători să aflăm sexul copilului. Suntem foarte fericiţi că vom deveni părinţii unei fetiţe. Cornel îşi dorea foarte mult să avem o fată, iar visul lui s-a îndeplinit.Nu pot descrie în cuvinte sentimentele de bucurie pe care le trăim, însă abia aşteptăm să o strângem în braţe. De amenajarea camerei ne vom ocupa mai târziu, acum vom începe să-i alegem câteva hăinuţe", a declarat Alexandra în exclusivitate pentru Click!.

Cum această veste nu putea să treacă fără a fi sărbătorită, Dinu Jr. i-a pregătit soţiei sale o vacanţă surpriză. Cei doi vor petrece o săptămână de vis în „oraşul muzicii", Viena.

«Mister» are motive să zâmbească iar

Vestea că „Procurorul" va deveni bunic vine ca o binecuvântare, având în vedere problemele sale de sănătate, el suferind în vara anului trecut o intervenţie chirurgicală de by-pass, dar şi din cauza decesului soţiei, Silvia, care a dus 12 ani o luptă crâncenă cu diabetul.

Mai multe