EXCLUSIV Ionel Dănciulescu şi-a făcut operație estetică

27 decembrie 2014 21:43   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Simbolul celor din “Ştefan cel Mare” a împlinit acum trei săptămâni vârsta de 38 de ani şi e într-o formă fizică de invidiat, chiar dacă din noiembrie 2013 a renunţat la cariera de fotbalist. Managerul roş-albiilor Ionel Dănciulescu pare că întinereşte pe zi ce trece, iar “Click!” a aflat că a apelat şi la bisturiu pentru a-şi “curăţa” tenul.

Ca sportiv, Ionel Dăcniulescu era genul care stătea şi peste program la sala de forţă, dar de când are o muncă de birou se pregăteşte mai rar, totuşi cu acelaşi elan. Însă, Danciu şi-a rezolvat şi o problemă mai veche.

Cu ceva timp în urmă a apelat la serviciile unui doctor estetician pentru a-şi scoate aluniţele de pe faţă, iar intervenţia a trecut neobservată mult timp chiar şi de către cei din club. “Decizia lui a fost una excelentă, de prevenire a apariţiei oricăror evoluţii nedorite la aluniţe. E un exemplu de urmat, iar mitul fals conform căruia «nu e bine să le atingi», se referă la a nu le lovi sau rupe. Se recomandă totuşi scoaterea lor în timpul adolescenţei”, ne-a explicat medicul specialist Călin Doboş.

Iar intervenţia nu a fost una scumpă: „Depinde de localizare, mărime şi număr, precum şi de metoda aleasă, preţul poate varia între 200 şi 500 de lei fiecare”. În aceste condiţii, Dănciulescu a plătit câteva sute de euro şi a scăpat de aluniţe, mai ales că acestea se înmulţeau pe timp ce trece, deşi cât a fost copil nu a avut astfel de „pete” pe faţă. Oricum, fostul antrenor interimar al „câinilor” afişează acum un ten impecabil, lipsit de semne sau riduri.

Mai multe