EXCLUSIV Victor Piţurcă şi-a şters urmele din casa Vicăi prin menajeră?

2 mai 2013 17:00   Fotbal intern
Ultima actualizare:

„În dragoste şi război orice e permis". Zicala se potriveşte de minune poveştii dintre selecţionerul Victor Piţurcă şi fosta lui iubită, Vica Blochina. Antrenorul naţionalei a folosit toate armele pentru a o „pedepsi" pe blonda din Lituania că l-a dat în judecată pentru a-şi recunoaşte fiul, Edan, şi a primi pensie alimentară. Concret, Piţi ar fi apelat la ajutorul menajerei Vicăi pentru a afla informaţii despre aceasta.

S-au iubit mai bine de 16 ani, au un copil superb împreună, însă din dragostea lor n-a mai rămas nimic. Mai mult decât atât, de la finalul lui 2011, se războiesc prin tribunale, după ce fosta dansatoare l-a dat în judecată pe antrenor pentru recunoaşterea paternităţii şi stabilirea pensiei alimentare.

Vica a câştigat primele bătălii în justiţie, Piţi a fost obligat să-l recunoască pe Edan şi să-i dea micuţului 8.900 euro lunar şi 100.000 euro retroactiv pensie alimentară. Supărat că lucrurile nu i-au ieşit aşa cum s-ar fi dorit, selecţionerul echipei naţionale ar fi apelat la artileria grea. Cel puţin astea sunt informaţiile care au ajuns la urechile noastre. Povestea sună cam aşa: Piţurcă s-a gândit că are nevoie de cineva din „interior" în lupta sa cu Vica, aşa că a apelat la cine i-a fost mai la îndemână. La menajera şi bona pe care prezentatoarea emisiunii „Telefonul de la miezul nopţii" a angajat-o în urmă cu şase ani, atunci când Edan s-a născut.

Click! a surprins-o pe vedeta Antena 2 făcând exerciţii fizice în Parcul Tineretului

Gurile rele spun că cel poreclit "Satana" ar fi vrăjit-o pe tânăra Dana, în vârstă de 22 de ani, pentru a-i lua din casă Vicăi tot felul de obiecte care-l legau de femeia cu care a stat 16 ani. Mai mult decât atât, unii cârcotaşi din lumea fotbalului chiar vorbesc pe la colţuri despre noua "cucerire" a selecţionerului, o anume studentă cu care acesta s-ar fi încurcat de anul trecut.

Contactată telefonic, Vica Blochina a făcut o declaraţie interesantă: "Nu mă interesează viaţa lui Piţurcă şi nici a acestei fete, dar nu m-ar mira să fie ceva între ei. Nu ştiu nimic concret. Ceea ce ştiu este că aceasta fată, care a lucrat la mine ani la rând, mi-a furat lucrurile din casă, apoi a dispărut! Am făcut şi plângere la Poliţie".

Vica își lucrează, cu antrenor personal, abdomenul și bustul

Vedeta tv face sport în fiecare zi

La 36 de ani şi după o naştere, Vica Blochina arată ca o puştoaică. Dincolo de faptul că are gene bune, fosta dansatoare din Lituania este o împătimită a sportului. Face mişcare în fiecare zi, indiferent de anotimp şi de programul încărcat sau nu.

Fotoreporterii Click! au surprins-o pe blondină, ieri, într-unul din parcurile din Bucureşti în timpul unei şedinţe de aerobic. Alături de antrenorul personal, dar şi de Larisa, o bună prietenă, prezentatoarea emisiunii „Telefonul de la miezul nopţii", de la Antena 2, a transpirat serios mai bine de o oră, făcând exerciţii care de care mai solicitante.

„Sportul este un mod de viaţă pentru mine. Nu trece nici o zi în care să nu fac mişcare, fie că este vorba să merg la sală, fie să alerg în parc. Acum, că a venit căldura, îmi place să fac aerobic în aer liber. Merg des şi cu rolele, pentru că mă relaxează", a spus Vica pentru Click!

Mai multe