Există și belgieni care îl laudă pe Ianis Hagi

6 aprilie 2020 11:06   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Dorința conducătorilor formației RK Genk de a scăpa de Ianis Hagi la vară este criticată de un fost fost internațional belgian care a jucat mulți ani inclusiv la această echipă.

Thomas Buffel (39 de ani) i-a criticat pe cei din staff-ul campioanei de anul trecut pentru că nu și-au dat seama de valoarea românului și sunt gata săcape printre degete un jucător care ar fi foarte util atât tactic cât și spectacular. ”Eu cred că au greşit. S-au grăbit să accepte varianta unui transfer definitiv la Rangers, când puteau doar să-l împrumute acolo. Deja acum, nu mai depinde nimic de ei” a explicat Thomas Buffel, citat de Telekom Sport.

Fost jucător chiar la Genk, acesta a fost încântat de ce a arătat Ianis în scurta perioadă petrecută în Scoția. ”Hagi a arătat în Scoţia că este un jucător minunat. Nu e uşor să găseşti un jucător bun, creativ, care poate înscrie goluri. Hagi a arătat deja asta la Rangers. Uneori trebuie să ai mai multă răbdare cu tinerii, însă Genk nu a făcut asta. A stat acolo doar jumătate de an şi nu au fost deloc răbdători. Poate că a avut legătură cu contextul în care este Ianis, care se află sub presiune din cauza tatălui său faimos”, a încheiat Buffel.

Mai multe