Extratereștrii l-au răpit ca să rateze antrenamentul

17 iunie 2020 13:34   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Există și sportivi care lipsesc de la antrenamente, iar pentru a-și justifica absența găsesc fel de fel de scuze. Fotbalistul argentinian Guillermo Marino a rămas însă în istorie: el a spus că a fost răpit de extratereștri!

Această informație a fost dezvăluită de fostul său coechipier de la Universidad de Chile din perioada 2010 – 2013, Gustavo Lorenzetti. Acesta a povestit pentru ”Lado B”: ”Guillermo a spus că a întârziat la un antrenament pentru că a fost răpit de extratereștri. Ne-a oferit o întreagă explicație despre ce a simțit și tot restul. Cum el era recunoscut ca un tip foarte corect, au fost mulți colegi care i-au crezut explicația”, a spus Lorenzetti.

Acum în vârstă de 39 de ani, Marino le-a explicat atunci coechipierilor cum extratereștrii i-au luat sufletul, l-au analizat și apoi l-au trecut în baza de date pentru a-l putea urmări și studia în continuare.

Marino nu e singurul fost fotbalist argentinian care a spus că a fost răpit de extratereștri. Anul trecut, Diego Maradona (59 de ani), a mărturisit că după o mai îndelungată absență de acasă, a spus familiei că a fost răpit de nave spațiale.

Mai multe