Familia Cernat, umilită în spitalul unde a fost operat fiul lor. Marco, băiatul mijlocaşului de la Oţelul, a suportat o intervenţie chirurgicală de apendicită, iar tatăl său a fost apostrofat şi alungat din salon

12 decembrie 2014 20:51   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Doctorul Cristea, şeful secţiei de chirurgie şi ortopedie al Spitalul de Pediatrie din Galaţi, l-a dat afară pe Florin Cernat de trei ori în 48 de ore. Motivul? “Nu au ce căuta tăticii aici!”. În realitate, însă, medicul era supărat că nu a fost el cel care l-a operat pe Marco.

Florin Cernat a făcut cunoştinţă cu partea neplăcută  a sistemului sanitar din România. Fotbalistul şi-a dus copilul la spital pentru o banală operaţie de apendicită, iar de acolo lucrurile au degenerat.“.Oamenii vin la săitalsă se trateze, nu să fie umiliţi”, a început Cernat povestirea. “Dana, soţia mea, stătea cu băiatul şi-i ţinea tăviţa aceea, el fiind după operaţie, vomita într-una. O durea spatele şi cât lua o scurtă pauză, am înlocuit-o, dar a apărut doctorul Cristea, şeful secţiei, şi m-a întrebat ce caut aici... i-am spus că sunt tatăl copilului şi a replicat: «Dar, mamă nu are?!». Apoi, m-a dat afară! La externare, medicul care l-a operat pe Marco a spus să vină tatăl să-l coboare pe copil, iar în timpul în care Dana făcea actele, noi stăteam în salon. Dar, a apărut din nou domnul Cristea şi mi-a transmis să ies fiindcă vizitele sunt după ora 15.00. I-am explicat situaţia, dar nu a contat”, ne-a mai declarat revoltat Cernat. 

Mijlocaşul are şi o explicaţie: “O fi zis că dacă sunt fotbalist, o să bag mâna mai adânc... o fi fost supărat că nu m-am dus la el să-l opereze pe Marco! În 48 de ore m-a dat de trei ori afară! El ţipa la pacienţi, ca şi cum ar fi nişte sclavi! Erau copii pe care nu-i ajuta nimeni, iar la ora 6.30 dimineaţa erau toţi treziţi fiindcă trebuia să se facă curat până la ora 8.00 când venea doctorul în vizită”.

Mai multe