Fane Radu, din nou «tricolor»?

5 ianuarie 2016 21:18   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Ştefan Radu nu a mai jucat pentru România din 2013, motivând că e stingher la lot şi că aportul său e neînsemnat. În realitate, a dorit să se dedice doar lui Lazio, club ce-l plăteşte cu 1,3 milioane de euro pe sezon şi unde evoluează din 2008.

Apărătorul de 29 de ani a bifat ultimul meci la naţională la data de 22 martie 2013, contra Ungariei, 2-2, în preliminariile Campionatului Mondial. Luna următoare a anunţat oficial că se retrage, iar impresarul său de atunci, Giovani Becali, l-a susţinut. De atunci, indiferent de selecţioner, s-a încercat readucerea sa printre “tricolori”, iniţiativa fiind fără succes.

Recent, noul preşedinte al FRF, Răzvan Burleanu, s-a deplasat în Italia pentru a discuta cu fotbalistul, dar din nou operaţiunea a fost un eşec. Totuşi, acum, George Ogăraru a făcut un anunţ surprinzător. Fostul stelist aprofundează secretele meseriei de tehnician şi recent a asistat la antrenamentele lui Lazio, acolo unde a interacţionat cu Radu.

“Am stat de vorbă cu Ştefan pentru a înţelege lucrurile aşa din sânul echipei, dar am atins şi subiectul naţionalei. A zis că se mai gândeşte”, a dezvăluit “Ogă” la Dolce Sport. 

Mai multe