Fanii dinamovişti au furat microfonul la Chiajna şi au înjurat Steaua!

11 martie 2016 13:28   Fotbal intern
Ultima actualizare:

La meciul Chiajna - Dinamo, 3-0, din semifinalele Cupei Ligii s-a petrecut un moment şocant pe stadioanele noastre. În minutul 89, din boxele arenei ilfovene s-a auzit un îndemn către cei din galeria roş-albă pentru a înjura rivala din Ghencea.

"Şi acum, Peluza Sud Dinamo şi PCH să strige: m... Steaua, m... Steaua!", s-a auzit în staţia de amplificare şi suporterii au scandat imediat. Cei prezenţi au dat vina pe crainic, dar acesta s-a apărat explicând pe pagina sa de facebook.

"Din momente obiective nu pot să vă povestesc ce s-a întâmplat încă, pentru a fost demarată o anchetă în acest caz. Vreau să menționez însă un singur lucru: NU CRAINICUL STADIONULUI A LANSAT ACELE INJURII LA STATIA DE AMPLIFICARE !!!!! Sunt convins însă că toți prietenii mei, toate cunoștințele, foști și actuali colegi cunosc modul meu de a fi și de a mă comporta și îi asigur că nu am suferit niciun șoc în ultima perioadă pentru a deveni altfel. Voi reveni după ce autoritățile statului își vor face datoria", a spus Horaţiu Ciornei.

El a fost victima unei farse: un grup de fani dinamovişti ce au urmărit meciul de la tribuna VIP, lângă fiind amplasată cabina crainicului, l-au abordat pe acesta spunându-i că-l recunosc de pe vremea când realiza emisiuni sportive. Au pornit un subiect pe teme sportive, pentru a-i distrage atenţia, iar un altul i-a furat microfonul. A luat-o la fugă, crainicul l-a urmărit, dar până să-l prindă, suporterul a apucat să facă "anunţul".

Acum, cei responsabili vor fi anchetaţi, identificarea urmând a se face cu ajutorul imaginilor, stadionul fiind dotat cu sistem de supraveghere video. 

Mai multe