Fanii vor să-l oprească pe Messi. Nemulțumiți de plecarea starului argentinian, suporterii Barcelonei au depus plângere împotriva PSG

9 august 2021 23:43   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Vestea că Lionel Messi nu va semna prelungirea contractului cu gruparea catalană a stârnit un val de proteste în rândul fanilor acesteia. Iar suporteri nu se limitează doar la a manifesta în fața stadionului Camp Nou.

Potrivit site-ului cotidianului belgian „Le Soir”, un grup de socios, reprezentat de avocatul parizian Juan Branco, a decis să depună o plângere împotriva formației Paris Saint-Germain în faţa Comisiei Europene, legată de regulile fair-play-ui financiar. „Este de neconceput ca fair-play-ul financiar să agraveze excesele de fotbal-afaceri şi să denatureze competiţiile”, a comentat Juan Branco, pe Twitter.Apropiata plecare a lui Lionel Messi a avut și alte efecte. Astfel, jucătorii Barcelonei au fost fluieraţi deși au câștigat cu 3-0 (1-0), pe teren propriu, meciul cu Juventus Torino contând pentru Trofeul Joan Gamper. În ciuda victoriei categorice asigurată de golurile lui Depay (min. 3), Braithwaite (min. 57) şi Puig (min. 90+2), suporterii catalani şi-au exprimat tristeţea şi nemulţumirea faţă de plecarea vedetei lor preferate. În vizorul lor s-au aflat mai ales Samuel Umtiti, care a fost mai mult accidentat în ultimele luni, şi Miralem Pjanici, dar și Philippe Coutinho sau Ousmane Dembele.

Mai multe