"Fantoma" lui Reghe îl bântuie pe Piţi

18 aprilie 2015 20:27   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Al-Ittihad, formaţia pregătită de fostul selecţioner al României, a ieşit definitiv din cursa pentru ocuparea unui loc pe podium în Arabia Saudită. Piţurcă şi jucătorii săi au fost „îngropaţi” de foştii elevi ai lui Laurenţiu Reghecampf.

Reghe a plecat de mult timp de la arabi, dar rivalitatea dintre el şi Victor Piţurcă rămâne de actualitate. Vineri seară, Piţi a suferit cea mai drastică înfrângere de când a ajuns în Arabia Saudită, un 0-3 usturător pe terenul marii rivale Al-Hilal. Cu această victorie, gruparea antrenată în prima parte a sezonului de Reghecampf le-a spulberat celor de la Al-Ittihad şansele de a se clasa pe unul din primele trei locuri la finalul campionatului. Cu trei etape rămase de disputat, trupa lui Piţi e la cinci puncte de locul trei ocupat de Al-Hilal, astfel că zarurile par să fie aruncate.

Pentru Piţurcă era vital ca Al-Ittihad să prindă podiumul, performanţă care ar fi trimis echipa din Jeddah în viitoarea stagiune a Ligii Campionilor Asiei. De altfel, acesta a fost principalul obiectiv impus tehnicianului român la instalare. În aceste condiţii, nu e exclus ca şeicii de la Al-Ittihad să ia în calcul inclusiv demiterea lui Victor Piţurcă. În meciul crucial cu Al-Hilal, foştii stelişti Sânmărtean şi Szukala au jucat pe întreaga durată a întâlnirii, fără mari realizări. Mai mult, polonezul a comis penalty-ul din care adversarii au marcat al treilea gol.

Mai multe