Farfurii suflate cu praf de argint la nunta lui Corneluş Dinu! VIDEO

16 septembrie 2011 17:27   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Nunta lui Corneluş, fiul dinamovistului Cornel Dinu, nu va fi nici pe departe la fel de opulentă precum cea a lui Cristi Borcea. Mirii îşi doresc o petrecere de bun-gust, invitaţii vor mânca din farfurii suflate cu praf de argint aduse tocmai din Germania şi vor avea în meniu creveţi şi sărmăluţe.

Nuntă mare astăzi în lumea fotbalului! Abia ieşit de pe patul de spital, dinamovistul Cornel Dinu este socru mare. Fiul său, Corneluş (22 ani) se căsătoreşte cu Alexandra Gudu, prezentatoare la Dolce Sport, iar naşi vor fi Mihaela şi Nicu Gheară.

Totul e pregătit pentru evenimentul de astăzi

Cei 400 de invitaţi, majoritatea fotbalişti şi oameni de afaceri, se vor delecta cu un meniu care costă 300 de euro, şi care va conţine delicatese mediteraneene, dar şi mâncăruri tradiţionale româneşti, sărmăluţele fiind nelipsite.Tortul este din marţipan şi are 2,60 metri înalţime. Pentru că mirii s-au temut ca vremea să nu le joace feste, ei au evitat să facă petrecerea la cort, lângă piscină, şi au preferat sala Ballroom.

Vesela a fost adusă tocmai din Germania, farfuriile din care invitaţii vor servi delicatesele fiind suflate cu praf de argint. Pe mese vor trona aranajamente florale imense, din orhidee şi trandafiri, iar scaunele sunt învelite cu huse din măptase albă, legate cu funde mov.

Programul artistic va fi asigurat de Lavinia, Elena Gheorghe şi Pindu.

«Mister» vede un genocid în sănătate

Dinu a fost internat la Spitalul Floreasca la mijlocul lunii iulie, după ce a suferit un infarct. În august, a fost supus unei operaţii de by-pass, iar de 3 săptămâni a trecut printr-o perioadă de recuparare.

Derby-ul cu Rapid, de duminică, înseamnă şi reluarea discuţiilor în detaliu dintre Dinu şi „Ciobi” pentru strategia de joc a lui Dinamo. Administratorul delegat al „câinilor” a susţinut, ieri, o conferinţă de presă. Dinu l-a lăudat pe doctorul care s-a ocupat de cazul său, Şerban Brădişteanu, dar a tras un semnal de alarmă cu privire la situaţia precară în care se află cadrele medicale.

„Personalul de aici vine şi de la 100 km ca să lucreze pentru 7 milioane pe lună. Mi se pare un genocid. Sistemul de sănătate suferă dramatic. Am întâlnit infirmiere cu  competenţă de medici. Au fost momente delicate prin care am trecut, m-am întors la viaţă”, a spus Dinu.

Mai multe