FCSB, ajutată de arbitru să se impună la Mediaș

24 noiembrie 2020 17:58   Fotbal intern
Ultima actualizare:

FCSB este lider în clasamentul Ligii 1, dar pentru asta a avut nevoie de ajutorul consistent al centralului Sebastian Colțescu, care a dictat un penalty imaginar. Astfel, bucureștenii s-au impus cu scorul de 3-2 la Mediaș.

Era 2-2 în minutul 89 al meciului dintre Gaz Metan și FCSB, când puștiul Octavian Popescu a slalomat în careu și, spre deosebire de toți ceilalți atacanți din lume, a ținut cu tot dinadinsul să evite contactul cu apărătorul gazdelor, Butean, în careu. Culmea e că a reușit la milimetru, după cum au arătat reluările, însă apoi s-a împiedicat într-o brazdă de pământ și a căzut. Mascat, arbitrul a dictat imediat penalty, o eroare care a dus la stabilirea învingătoarei. Căci, de la punctul cu var, Buș și-a învins fosta echipă și a stabilit scorul final: 3-2 pentru FCSB, care s-a distanțat la două puncte în fruntea clasamentului de Universitatea Craiova. Singura supărare a bucureștenilor vine din accidentarea golgheterilor campionatului, Man și Tănase, care au ieșit schiopătând de pe teren. Dacă primul se pare că nu are ceva gav, al doilea e posibil să nu mai revină pe teren anul acesta.

La finalul partidei, Ronaldo Diaconu, de la gazde, era foarte revoltat de penalty-ul acordat împotriva echipei lui. ”Așa penalty este imposibil să dai! Jucătorul a dat cu piciorul în pământ, e inadmisibil să dai un asemenea penalty la nivelul ăsta. Normal că e frustrant, am întors jocul, am dominat în repriza secundă. Dacă trebuia să câștige FCSB-ul, puteau să ne spună de la început”, a declarat Deaconu după meci.

Mai multe