FCSB-iştii, primă de 30.000 de euro

30 iulie 2017 20:07   Fotbal intern
Ultima actualizare:

FCSB va disputa miercuri, 2 august, returul cu Viktoria Plzen, 2-2 în prima manşă, în turul trei preliminar al Ligii Campionilor, iar finanţatorul Gigi Becali a promis că fiecare jucător va lua 30.000 de euro dacă partida va fi câştigată.

La baza din Berceni, acolo unde au pregătit meciul cu CS U Craiova, jucătorii au primit vizita patronului Gigi Becali, acesta dorind să-i motiveze, însă miza sa este meciul cu Viktoria Plzen, un succes în faţa cehilor însemnând calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor. „Le-am spus că suntem mult mai valoroşi decât Plzen şi că putem câştiga la două, trei goluri diferenţă. Şi să ţină cont că-n zilele noastre fotbalul nu mai este doar un joc, este război. Acolo, în cantonament, e unitate militară, e unitatea de elită Steaua, cine rezistă, bine, cine nu, pleacă”, a spus Becali la Pro TV. Apoi, a continuat: „Dacă vor da totul, ca la război, se vor califica. A fost toată lumea în sală, după care am vorbit cu ei şi pe rând. Le-am spus din nou că fotbalul e război, că de-aia sunt miliarde de euro”. 

Patronul FCSB le-a transmis şi faptul că fiecare jucător va primi 30.000 de euro dacă vor trece de Plzen, însă în play-off, românii pot întâlni Manchester City sau Napoli, şansele fiind minime de a ajunge în grupele Ligii Campionilor. Altfel, Alibec a fost anunţat că nu va mai purta banderola de căpitan, Becali, cel care i-o oferise iniţial, hotărând ca Pintilii să fie liderul din teren. Omul de afaceri i-a reproşat lui Denis că evoluţia sa e ştearsă şi că are probleme comportamentale mai ales la adresa arbitrilor, fapt ce-i poate atrage uşor o eliminare.

Mai multe