Fiica golgheterului lui Leicester, ameninţată cu violul de rivali

5 aprilie 2016 13:35   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Leicester a şocat pe toată lumea în acest sezon de Premier League, pe care e pa cale să-l câştige în detrimentul marilor granzi ai campionatului, rămaşi inerţi la rezultatele trupei lui Ranieri.

Jamie Vardy şi algerianul Mahrez au fost motoarele "Vulpilor", iar atacantul care a înscris 19 goluri, fiind golgheterul lui Leicester şi al doilea în Anglia după Kane, de la Tottenham, şi-a făcut foarte mulţi duşmani. Aceştia şi-au dat însă arama pe faţă într-un mod cât se poate de grotesc, atacându-i familia.

Înaintea jocului din weekendul trecut, câştigat de Leicester în faţa lui Southampton cu 1-0, Becky Nicholson, logodnica lui Vardy, a postat pe un cont de socializare o fotografie cu Sofia, fiica lor în vârstă de un an. Micuţa se afla la stadion, îmbrăcată în tricoul tatălui ei, pe care l-a susţinut în faţa "Sfinţilor". Comentariile la această postare au fost însă atât de dure, încât Vardy le-a făcut publice şi a cerut ajutorul poliţiei. Practic, mai mulţi fani ai adversarelor, unii chiar ai celor de la Manchester United, au înjurat-o pe micuţă şi au spus că o vor viola pentru a se răzbuna pe pe Vardy. Poliţia din Leicester îi caută acum pe cei care s-au ascuns în spatele unui user şi al unei parole pentru a face asta, o anchetă fiind în desfăşurare.

Mai multe