Final de carieră pentru Zlatan Ibrahimovic?

21 aprilie 2017 14:55   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Starul suedez s-a accidentat grav în returul cu Anderlecht din sferturile Ligii Europa şi riscă să-şi încheie cariera.

Joi seară, pe celebra arenă „Old Trafford” din Manchester, românii Alex Chipciu şi Nicuşor Stanciu au făcut un meci mare contra lui United, dar Anderlecht a fost eliminată dramatic în sferturile Ligii Europa. După 1-1 în tur, belgienii s-au predat acasă la Manchester United doar după prelungiri (1-2).

Confruntarea ar putea rămâne însă în istoria fotbalului drept ultimul meci din carieră pentru Zlatan Ibrahimovic. În vârstă de 35 de ani, atacantul suedez s-a accidentat stupid la o fază la care a sărit pentru un duel aerian, dar a călcat greşit la revenirea pe gazon. „Nu sunt doctor, dar cred că e ceva grav”, a declarat antrenorul Mourinho după meci, semn că Ibrahimovic ar putea fi obligat la o pauză îndelungată.

Ţinând cont de faptul că „Ibra” se afla oricum pe final de carieră, nu-i exclus ca el să renunţe definitiv la fotbalul de performanţă.

Semifinalele Ligii Europa (4 mai - turul, 11 mai - returul)

Ajax Amsterdam – Olympique Lyon

Celta Vigo – Manchester United

Înscrie-te în StarManager, fă-ți echipă și antrenează stelele fotbalului european din Liga Campionilor. Poți câștiga premii de etapă sau unul din marile premii puse în joc la finalul competiției!

Mai multe