Final trist de carieră pentru Mutu. Nici în India nu i-a priit

2 decembrie 2015 17:51   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Aventura indiană s-a încheiat cu un eşec pentru Adrian Mutu. Echipa lui, FC Pune, a pierdut orice şansă de a mai ajunge în play-off, astfel că românul va intra în vacanţă mai devreme decât dorea.

FC Pune, formaţia la care Adrian Mutu a jucat în ultimele trei luni, a pierdut ieri, cu scorul de 3-2 (3-1), în deplasarea de la North East United în penultimul meci din campionatul regulat al campionatului indian de fotbal. Cu acest insucces – al şaselea de la începutul competiţiei – Pune a ratat orice şansă de a mai prinde locul 4, ultimul care asigură calificarea în play-off.

Culmea e că, la fel ca în ultimele trei meciuri, Mutu a marcat şi acum un gol fără importanţă, ajungând la "cota" 4! El a înscris în minutul 86 al meciului, reducând din diferenţă, dar atât.

Cum meciul de sâmbătă, din ultima etapă, de pe teren propriu cu Chennaiyin, este doar de palmares, e posibil ca românul să-şi înceapă vacanţa mai devreme. Cum ofertele concrete pentru el nu prea există – în ianuarie va împlini 37 de ani - nu e exclus ca aseară să fi asistat la ultimul meci şi ultimul gol marcat de „Briliant” în fotbalul mondial.

Mai multe