Finlanda - România 0-2. Bogdan Stancu, erou la Helsinki

14 octombrie 2014 19:32   Fotbal intern
Ultima actualizare:

România s-a impus marţi seară în faţa selecţionatei Finlandei, într-un meci rezolvat de Bogdan Stancu cu două goluri înscrise în repriza a doua.

Celelalte rezultate:

Insulele Feroe - Ungaria 0-1

Grecia - Irlanda de Nord 0-2

Clasament grupa F

1. Irlanda de Nord 9 puncte

2. România 7 puncte

3. Finlanda 4 puncte

4. Ungaria 4 puncte

5. Grecia 1 punct

6. Insulele Feroe 0 puncte

Meciul Serbia - Albania (din grupa I) a fost abandonat în prima repriză după ce fanii albanezi au lansat o dronă cu steagul ţării lor deasupra stadionului. Gestul a fost urmat de o bătaie generală.

Victor Piţurcă, după meci: "Sunt foarte mulţumit. Mi-a fost puţin teamă, am avut experienţa celui de-al doilea meci (cu Ungaria - n.r.). Cred că lupta se va da între Irlanda de Nord şi România. dacă apare o ofertă de nerefuzat, poate că voi pleca. Deocamdată nu a apărut nimic. Recunosc că sunt discuţii ale impresarului, dar nu e nimic concret."

UPDATE: 2-0. Bogdan Stancu înscrie în min. 84 după o pasă a lui Sânmărtean, intrat după pauză.

UPDATE: Nu știm ce a făcut Pițurcă la pauză, dar a atras norocul de partea noastră! Jucăm 11 contra 10, după ce Ring a fost eliminat pentru cumul de cartonașe galbene.

UPDATE: La Atena, Irlanda de Nord conduce cu 2-0

UPDATE: GOOOOOOL ROMANIA! Min 54.Bogdan Stancu înscrie după un corner executat de Sânmărtean, trimis în teren în locul luiChipciu.

UPDATE: A început repriza a doua.

UPDATE: Pauză, Finlanda-Romania 0-0

UPDATE: La Atena, Irlanda de Nord conduce Grecia, 1-0

UPDATE: A început meciul.

Victor Pițurcă nu-l va putea folosi pe Lucian Sânmărtean, mijlocașul Stelei fiind accidentat. În lipsa lui, selecționerul a ales următorul unsprezece pentru disputa cu Finlanda.Tătăruşanu - Luchin, Dr. Grigore, Chiricheş, Raţ - Pintilii, Hoban - Torje, Chipciu, Tănase - Stancu.

Echipa de start a Finlandei: Maenpaa - Hurme, Toivio, Moisander, Arkivuo - Ring, Sparv, Hetemaj - Hamalainen, Pukki, Eremenko.

Selecţioner: Mixu Paatelainen.

Mai multe