Florentino Pérez a fost reales președinte la Real Madrid

13 aprilie 2021 12:58   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Cu o zi înaintea manșei retur cu FC Liverpool din sferturile de finală ale ediției 2020/2021 a Ligii Campionilor la fotbal, Florentino Pérez (74 ani) a fost reales președinte la Real Madrid. Acesta va fi în funcție până în 2025.

Real Madrid traversează o perioadă foarte bună. Gruparea lui Zinedine Zidane a câștigat derby-ul cu FC Barcelona (2-1), fiind la doar un punct în urma liderului din LaLiga, Atletico Madrid. De asemenea, grație victoriei cu 3-1 din tur, formația din capitala Spaniei are mari șanse să se califice în semifinalele Ligii Campionilor, în fața lui FC Liverpool. Astfel se explică faptul că Florentino Pérez n-a avut emoții în a fi reales președinte. Mai cu seamă că a fost și unicul candidat. Pentru acesta va fi mandatul cu numărul 6. Pérez a condus pe Real Madrid între 2000 și 2006, respectiv din 2009 încoace. Adică în decurs de 18 ani.  În același timp, madrilenii au primit și o veste nu tocmai bună. Indisponibil de ceva vreme din cauza unor probleme la piciorul stâng, Sergio Ramos a fost depistat pozitiv cu COVID-19. Căpitanul lui Real Madrid se află acum la izolare. Iar revenirea sa pe teren e prevăzută pentru finalul acestei luni. Pe de altă parte, la Liverpool s-a tot discutat în ultimul timp despre neconvocarea lui Trent Alexander-Arnold în echipa Angliei. Ceea ce l-a făcut pe antrenorul Jürgen Klopp să abordeze subiectul după victoria din campionat cu Aston Villa (2-1): „El nu este preocupat de toate aceste discuții. El vrea să fie chemat. Asta e clar. Însă trebuie să discutăm atât? Nu cred. (...) El a încă foarte tânăr. Nu are multe de spus în plus. Nu e nevoie de vorbit atât. Să-l lăsăm pe acest tânăr să joace fotbal”.   

Liga CampionilorSferturi de finală, returMâine (miercuri,  14 aprilie)Dortmund - City (1-2 în tur)Liverpool - Real (1-3 în tur)Azi (marți, 13 aprilie)PSG- Bayern (3-2 în tur)Chelsea - Porto (2-0 în tur)

SemifinaleBayern / PSG - Man. City / DortmundReal / Liverpool - Porto / Chelsea

Mai multe