Florin Andone, în stare de graţie

15 ianuarie 2017 19:45   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Fosta adversară a Stelei din grupele Ligii Europa a fost chinuită teribil de românul Andone în meciul disputat sâmbătă seară în campionatul Spaniei. Afectat de o uşoară accidentare la cumpăna dintre ani, internaţionalul nostru s-a recuperat total şi a făcut un nou meci mare.

„Villarreal îi supravieţuieşte lui Andone”, au scris jurnaliştii de la El Mundo, remarcând prestaţia celui care a fost declarat cel mai valoros jucător din La Liga în luna decembrie. Vârful de 23 de ani a hărţuit în permanenţă defensiva „Submarinului Galben” şi doar ghinionul a făcut ca el să nu marcheze al şaptelea gol stagional pentru Deportivo. Astfel, puţin a lipsit ca cea mai clară fază de gol a lui Florin Andone să se încheie cu o reuşită de generic. Mai exact, românul a reluat spectaculos, din „foarfecă”, o centrare din lateral, însă balonul a lovit bara porţii celor de la Villarreal.

Pe lângă Andone, un alt stranier aflat în formă bună la începutul lui 2017 e Nicuşor Stanciu. Mijlocaşul lui Anderlecht a marcat unicul gol al echipei belgiene în meciul amical cu FC Köln (1-1). Stanciu a punctat cu o execuţie plasată în urma unei pase primite de la celălalt român de la Anderlecht, Alex Chipciu.

Mai multe