Florin Gardoș a devenit tătic în Sâmbăta Mare. Fanii deja i-au cunoscut băiețelul

8 aprilie 2018 13:26   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Fotbalistul Florin Gardoș, în vîrstă de 29 de ani, este în culmea fericirii, dar nu datrită unei reușite profesionale, ci al faptului că a devenit tată pentru prima oară . Primul său copil a venit pe lume în Sâmbăta Mare, iar Florin este în al nouălea cer de bucurie. Sportivul a încărcat o fotografie cu cel mai nou membru al familiei la câteva ore după ce micuțul s-a născut, iar felicitările din partea fanilor au început să curgă.

Băiețulul lui a primit numele David, iar fotbalistul a încărcat  prima imagine cu el, dorind să împărtășească motivul de fericire cu toți cei care îi urmăresc activitatea din mediul online. Alături de imagine, Florin a scris un scurt mesaj în care și-a expus sentimentele pe care le resimte. 

"Lumina de Paște a venit puțin mai devreme anul acesta. Bine ai venit, David Gardoș. Bine ai venit pe lume, micuțule miracol", a fost mesajul scris de fotbalist pe contul personal de Instagram. 

Recent, Florin Gardoș a devenit noul jucător al UNiversității Craiova, după ce oltenii l-au împumutat de la Southampton până la vară. 

Mai multe