Florinel Coman s-a ales cu dosar penal pentru conducere fără permis

22 februarie 2021 21:58   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Florinel Coman, vedeta FCSB, s-a ales cu dosar penal la întoarcerea de la Constanța. El a fost depistat conducând fără permis.

Conform antena3.ro, polițiștii l-au depistat conducând cu 165 km/h pe Austostrada Soarelui, în sensul de mers înspre București. La controlul actelor, oamenii legii au avut surpriza să constate că în locul carnetului jucătorul a prezentat o copie a unui document internațional, dar nerecunoscut în România. Verificat în baza de date, numele lui Coman nu a apărut nicăieri ca posesor de carnet de conducere de orice categorie. Drept urmare, lui i s-a întocmit dosar penal.

Gigi Becali: ”Are permis luat în Ucraina”

Într-o intervenție la Digi Sport, patronul FCSB, Gigi Becali, a declarat că, din câte știe el, Coman și-a luat carnetul în Ucraina. ”El are carnet, dar e luat în altă țară. Un carnet este valabil în orice țară, el a luat carnet în altă țară. Când au verificat la noi în baza de date, la noi la miliție nu apare, nu e înregistrat, că nu apare la noi. A luat carnetul în altă țară, nu e înregistrat, că nu te inregistrează nimeni. Băiatul avea permis, nu poate să fie penal dacă avea permis. O să verifice autoritățile, mâine-poimâine o să verifice la miliția din Ucraina, o să vadă că a dat examenul acolo.

Suspendare de carnet îi dă oricum, că are 165 la oră. Chiar dacă e și fără carnet, o să îi dea un an cu suspendare de pușcărie. Care e problema? Mă duc eu la judecător și îi spun ”domnule judecător, el e jucător la FCSB, dă-i o amendă penală”. O să-l ierte și gata”, a spus Gigi Becali, la Digi Sport Special.

Mai multe