Fost antrenor al lui Dinamo: ”Clubul e în cea mai precară situație a existenție sale”

18 februarie 2017 13:17   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Ionuț Chirilă, cel care a crescut jucători ca Hîldan sau Florentin Petre, crede că echipa sa de suflet va intra în colaps.

”Mi-e milă puțin de domnul Negoiță, pentru că nu reușește în fotbal, așa cum o face în celelalte afaceri. Managementul lui Dinamo este dezastruos de 4 ani de zile. Dinamo uită că a trăit din jucători precum Tararache, Marius Niculae, Hîldan, Mitea, Marica, Lupescu, Răducioiu Radu Ștefan la Lazio, din ce a construit. Zecile de milioane de euro au fost bani aduși de jucătorii construiți, nu de cei cumpărați”, a spus Ionuț Chirilă la Digi Sport.

"La Dinamo s-a ajuns în cea mai precară situație a existenție sale. Se bat cu echipele care se luptă la retrogradare și riscă să nu intre în play-off", a mai spus acesta.

”Dinamo nu construiește și numește antrenori nu pe criterii de competență. Ca să ajungi la Dinamo, trebuie să treci prin toate etapele profesiei. Este cartea de vizită a lui Guardiola. A plecat de la juniori, i s-a dat Barcelona B pe mână, iar apoi a ajuns la maturitatea de a manageria un imperiu precum Barcelona”, a explicat antrenorul.

Mai multe