Foştii stelişti dau târcoale în Liga I

25 noiembrie 2015 15:45   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Ex-antrenorii roş-albaştriilor, Gâlcă şi Reghe, ar putea reveni în campionatul intern, primul fiind dorit de Chiajna, iar celălalt autoinvitându-se în Ghencea.

Costel Gâlcă e curtat intens de oficialii Concordiei, formaţie ce se zbate în subsolul clasamentului, şi e tentat să se întoarcă în Liga I după o pauză de şase luni. Altfel, Reghecampf, deşi e sub contract în Bulgaria, nu ratează nicio ocazie de a-şi manifesta disponibilitatea pentru a prelua Steaua.

Ambii tehnicieni au cucerit trofee alături de clubul din Ghencea, dar caracterele lor sunt total diferite. Gâlcă a obţinut tripla campionat – Cupa Ligii – Cupa României, dar chiar şi aşa, Reghe i-a făcut viaţa grea, „terorizându-l” telefonic pe Gigi Becali pentru a-l instala pe el pe banca echipei. Patronul nu l-a ascultat, dar a întrerupt colaborarea cu Gâlcă şi l-a numit pe finul Rădoi. Mutarea s-a produs în iunie şi de atunci omul care a cucerit totul pe plan intern alături de stelişti a dispărut din fotbal, în timp ce Reghecampf s-a mulţumit în august să preia o formaţie bulgară, pe Litex Lovech. Totuşi, amândoi s-ar putea reîntâlni în Liga I. Costel Gâlcă a mai fost dorit şi de Botoşani, dar distanţa mare faţă de Bucureşti şi lipsa perspectivelor l-a făcut să refuze, însă acum e aproape de o a prelua pe Chiajna. Ilfovenii sunt stabili financiar, chiar dacă sunt abia pe locul 12 în clasament. Dacă mutarea se oficializează, ar însemna revenirea în fotbal  a antrenorului de 43 de de ani. În Liga I, dacă totul iese conform planului, se va întoarce şi Reghe, exact în locul lui Rădoi, omul pe care nu l-a putut „săpa” în vară. Soţul impresarei Anamaria Prodan pune pe reţelele de socializare tot felul de poze cu personaje steliste, însoţite de mesaje siropoase la adresa roş-albaştriilor. Binenţeles, pe pagina sa de facebook „tronează” şi postările diferiţilor inşi care îl imploră să revină în Ghencea şi-l ridică în slăvi, totul fiind „regizat” pentru a-l îmbuna pe Gigi Becali. 

Mai multe