Fotbalist desfigurat de artificii în Argentina

2 ianuarie 2018 18:02   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Anul a început cum nu se poate mai prost pentru fotbalistul argentinian Lucas Viatri. Atacantul lui Penarol Montevideo a fost desfigurat de artificiile pe care le-a aprins de Crăciun.

În vârstă de 30 de ani, fotbalistul a vrut să le arate prietenilor ce teribil este şi a ajuns la spital. Artificiile care trebuiau să lumineze cerul la Buenos Aires i-au explodat în faţă, aşa că a ajuns cu arsuri serioase la spital. A scăpat cu viaţă şi cu ambii ochi funcţionali, dar nu va reveni prea rapid pe teren. Conform unui comunicat al clubului uruguayan la care joacă, internaţionalul argentinian – a îmbrăcat de trei ori tricoul primei reprezentative – va fi indisponibil mai multe luni.

Viatri era recunoscut în anii trecuţi drept unul dintre tinerii care se adaptau mai greu la rigorile legii. În 2008, când avea 21 de ani, el a şi fost acuzat de atac armat, dar nimic nu a putut fi dovedit, aşa că a putut să-şi continue activitatea de fotbalist. De altfel, la startul carierei, el era văzut ca o speranţă. Până în 2014, adică până la vârsta de 27 de ani, a jucat la Boca Juniors, după care a plecat la formaţia Shanghai Shenhua, din superliga chineză. De acolo s-a transferat anul trecut în Uruguay, la Penarol Montevideo.

Mai multe