Fotbalistul lui Dinamo, Steliano Filip, divorțează. Bianca Filip:” De cinci luni avem o relație la distanță”

11 februarie 2021 19:54   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Fotbalistul lui Dinamo Steliano Filip ( 26 de ani) divorțează de soția sa, Bianca Marina după trei ani de căsnicie. Anunțul a fost făcut chiar de soția fotbalistului de la Dinamo București, după ce în presă au apărur imagini cu ea în compania unui tânăr musculos.

“ Noi nu ne mai înțelegem de ceva timp , dar am ales să ținem asta pentru noi. Dacă nu te mai înțelegi și te chinui de ceva vreme , mai bune pui punct. Problema divorțului s-a pus pentru că nu ne mai înțelegem. Nu are legătură cu pozele apărute în presa. Acel bărbat cu care apar în poze e doar un amic. De cinci luni eu și soțul meu avem o relație la distanță. Suntem ok doar pentru fetița noastră”, a declarat Bianca Marina , la Antena Stars.

Steliano Filip și Bianca Marina sunt căsătoriți din 2017, după ce au început o relație în urmă cu aproximativ 7 ani. Steliano și Bianca au împreună o fiică, Anais, în vârstă de trei ani. În 2019, într-o ceremonie care a avut loc în localitatea Beiuș (Bihor), Filip s-a botezat în fața a câteva sute de membri ai Bisericii Penticostale. Fotbalistul a făcut acest pas la vârsta de 25 de ani, așa cum prevede religia sa. 

Din cauza religiilor diferite, Steliano Filip și Bianca nu s-au căsătorit în fața lui Dumnezeu, ci doar civil. Pe 19 aprilie 2017, Steliano Filip și Bianca Marina au spus ”Da!”, în mare secret, la Starea Civilă a Sectorului 1. Martori și nași la fericitul eveniment au fost Sergiu Hanca, la rândul lui fotbalist, şi soţia lui, Andreea.Fundașul cu șapte meciuri în naționala României a semnat un contract valabil până în vara anului 2023 cu Dinamo. Steliano Filip a mai evoluat la Dinamo între 2012 și 2018, timp în care a strâns 153 de meciuri, a marcat de șase ori și a oferit zece pase decisive.

Mai multe