FOTO Bayern a spart toate recordurile în Germania

26 martie 2014 10:11   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Bayern Munchen a câştigat marţi seară al 24-a titlu din istorie, după ce s-a impus cu 3-1 la Berlin, cu Hertha. Cu şapte etape înainte de final, echipa lui Guardiola a strâns 77 de puncte, 25 peste Borussia Dortmund, ocupanta locului secund.

Se poate îmbunătăţi o maşinărie aproape perfectă? Josep Guardiola demonstrează că da. Anul trecut, cu Heynckes la timonă, Bayern a reuşit o „triplă" istorică, Liga Campionilor-titlu-Cupa Germaniei. Acum bavarezii şi-au atins deja un obiectiv: titlul cu numărul 24.

Sezonul trecut, Bayern a câştigat campionatul cu şase etape înainte de final. Acum şi-a îmbunătăţit recordul istoric cu o etapă. Matematica titlului a fost rezolvată încă din primul sfert de oră al partidei de la Berlin, cu Hertha, din etapa a 27-a din Bundesliga. Kroos (minutul 6) şi Gotze (15) au făcut rapid 2-0 pentru Bayern, al doilea din pasa lui Schweinsteiger

A fost al 52-lea meci fără înfrângere al lui Bayern şi a 19-a victorie consecutivă, în campionat. Schweinsteiger şi-a trecut în palmares al şaptelea său titlu. În Germania, doar Kahn şi Scholl au în palmares mai multe trofee, opt în total.

Mai multe