FOTO Celebrări inedite la gol. Suzeta îi poartă noroc lui Tevez

25 februarie 2015 20:35   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Liga Campionilor a propus marţi două meciuri şoc în optimi, ambele având momente surprinzătoare. Deşi penalty-ul ratat de Messi la Manchester reprezintă o ciudăţenie, cea mai mare nebunie a fost în Italia, la Juventus – Borussia, 2-1.

Carlos Tevez a deschis scorul în minutul 13 al partidei cu rivalii care le-au furat trofeul în 1997. Golul n-a fost vreo capodoperă, lat din 5 m după un cadou făcut de portarul nemţilor, dar asta nu l-a interesat prea mult pe „Apaş”. Tevez a zburdat spre marginea terenului, şi-a scos din şort o suzetă, pe care şi-a băgat-o în gură. Toată lumea s-a gândit că atacantul argentinian a devenit de curând tată sau că în apropierea meciului vreuna dintre cele două fiice ale sale, Florencia sau Katia, şi-a sărbătorit ziua de naştere. N-a fost vorba despre niciuna dintre acestea. Tevez se bucură aşa după un gol pentru că îi poartă noroc. În trecut, el şi-a mai celebrat reuşitele astfel şi în tricourile lui Manchester United şi Manchester City. 

  • Balotelii şi-a arătat muşchii

Italianul Mario Balotelli nu putea fi lăsat la o parte când vine vorba de exemplificarea modurilor ciudate de bucurii după marcarea unui gol. Celebră va rămâne pentru totdeauna faza de după umilinţa Germaniei, de la Euro 2012, când şi-a dat tricoul jos şi a rămas la bustul gol, pozând într-un zeu olimpian.

  • Borja şi-a pus mască de wrestling

Una dintre cele mai tari celebrări vine totuşi din partea ecuadorianului Felix Borja, jucător mai puţin cunoscut. Pe când juca pentru Mainz, în Liga a II-a germană, atacantul a marcat trei goluri într-o singură partidă şi după ultimul a scos de la jambiere o mască de wrestling, şi-a pus-o pe faţă şi a început să danseze ca un monstru în ring.

  • Totti şi-a făcut selfie cu galeria

Recent, un colos al fotbalului mondial, italianul Francesco Totti, s-a dat în stambă chiar într-un derby Roma – Lazio. „Il capitano” a înscris două goluri în partida de pe Olimpico, readucând egalitatea de la 0-2. După aceasă reuşită fantastică, Totti şi-a cerut telefonul şi şi-a făcut un selfie cu peluza Romei.

  • Un congolez se dă cu fundul de pământ

Robert Muteba Kidiaba este portarul naţionalei RD Congo şi e deja pe lista mărcilor înregistrate în ceea ce priveşte celebrarea golurilor. După cele marcate, nu încasate de echipa lui, goalkeeper-ul african se pune pur şi simplu în fund şi sare ca un iepure. Muteba ne-a amuzat deja astfel de două ori la Cupa Africii.

  • „Cangurul” Georgievski era să-şi rupă gâtul

Şi Liga I e o resursă inepuizabilă de bucurii dintre cele mai năstruşnice. Una dintre cele mai tari, dar şi periculoase în acelaşi timp, l-a avut ca erou pe Georgievski. Pe când juca la Steaua, australianul şi-a câştigat renumele de „Cangurul nebun” după ce a sărbătorit un gol sărind ca un cangur şi dându-şi apoi drumul direct în cap, riscând să-şi rupă gâtul.

Mai multe