FOTO EXCLUSIV Ce fericită era soţia lui Keşeru înainte să afle de amantă!

21 mai 2014 19:54   Fotbal intern
Ultima actualizare:

„O seară superbă”, aşa cataloga atacantul Stelei, Claudiu Keşeru, momentele în care a primit tricoul şi medalia de campion. O oră mai târziu însă, seara fotbalistului s-a transformat radical într-una de groază. Atacantul a fost deconspirat de Click! Claudiu îşi înşală soţia cu o tânără blondă, cu care s-a iubit nestingherit în maşină.

S-a ales praful de imaginea de soţ fidel şi băiat cuminte a lui Claudiu Keşeru. Campion cu Steaua în acest sezon, atacantul de 27 de ani a fost surprins în momente de maximă tandreţe alături de o femeie, alta decât soţia sa.

Marţi seara, Laura a aflat chiar de la Click! despre infidelitatea soţului, la scurt timp după festivitatea unde l-a pupat, l-a îmbrăţişat şi l-a susţinut.

Soţia l-a susţinut pe Claudiu Keşeru din tribune

Fotbalistul a fost susţinut de nevastă din tribune şi, la finalul meciului, aceasta a coborât pe teren, i-a sărit în braţe şi s-au pupat minute-n şir. Laura i-a stat apoi alături lui Claudiu pe tot parcursul festivităţii şi n-a fost deloc zgârcită cu gesturile tandre la adresa soţului ei.

Pe gazon, cei doi s-au sărutat

Cum s-a terminat evenimentul, femeia cu care orădeanul este împreună de 12 ani, a plecat acasă, dar separat de Keşeru, care a mers împreună cu echipa. Iniţial, când i s-a spus că soţul are o amantă, Laura a zâmbit, spunând că sunt doar nişte „prostii". Ulterior, când i s-au arătat imaginile, zâmbetul i-a dispărut de pe faţă şi a ţinut să facă o declaraţie scurtă, dar şocantă.

La scurt timp după festivitate, Claudia a aflat de la Click! de aventura soţului

„Ştiu ce am acasă", le-a spus soţia înşelată reporterilor Click!. Ieri, fotbalistul a evitat orice contact cu jurnaliştii, a mers de acasă la antrenament, apoi a revenit la apartamentul conjugal.

Imaginile surprinse de fotoreporterii Click! spun totul despre cât de implicat este „vârful" din Ghencea în relaţia cu blonda care-i ţine de urât din când în când.

Cei doi au fost văzuţi împreună, sărutându-se până când spiritele s-au încins extrem de tare şi s-au petrecut scene interzise minorilor în maşina fetei. Viaţa lui Keşeru nu s-a complicat deloc, deşi acesta se vedea cu altă femeie. Asta până când Click! l-a dat de gol.

Keşeru a fost surprins de fotoreporterii Click! împreună cu amanta în mașină

Click! v-a prezentat pe larg în ediţia de ieri cum atacantul îşi înşală soţia cu o blondă. Nu departe de ochii curioşilor, ci chiar în public. Cei doi iubiţi s-au întâlnit undeva în zona Camerei de Comerţ şi au petrecut aproape o oră în maşina amantei.

S-au sărutat cu patimă şi, când lucrurile s-au încins, au trecut la fapte demne de filmele XXX. La final, Keşeru a avut grijă să nu există vreun fir de păr blond pe hainele sale şi şi-a aranjat pantalonii şi tricoul astfel încât să nu „bată la ochi".

Mai multe