FOTO EXCLUSIV Giani Kiriţă, copia lui DMX. Îţi place imaginea lui de băiat rău?

14 aprilie 2014 9:44   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Fostul jucător al lui Dinamo nu renunţă la ţinuta sport, iar stilul vestimentar aduce cu cel al raperilor americani. Kiriţă e mare fan DMX, unul dintre cei mai apreciaţi artişti hip-hop.

A renunţat la fotbal şi-n ultimul timp e tot mai constant la emisiunile tv. A dansat, a gătit sau a fost simplu invitat, însă mereu şi-a păstrat look-ul de „băiat rău". Recent, a fost suprins într-o benzinărie şi ca de obicei era îmbrăcat în trening, asortat la o pereche de tenişi albi. Mai mult, maşina sa are numere personalizate „DMX".

Cine e DMX

Cântăreţul hip-hop a fost atât de popular prin intermediul muzicii sale încât a fost cooptat de producătorii de la Hollywood care i-au oferit roluri alături de actori celebri ca Jet Li şi Steven Seagal. Earl Simmons, numele real al cântăreţului, şi-a creat o imagine de dur: ras în cap, barbă, tatuaje, iar versurile sale nu sunt tocmai "cuminţi". În ciuda faimei şi a banilor a fost închis de mai multe ori pentru cruzime împotriva animalelor, identitate falsă, furtul unui autoturism sau posesie de substanţe ilegale.

Mai multe