FOTO EXCLUSIV Gigi Becali îşi riscă viaţa în trafic! Gestul inconştient făcut de latifundiarul din Pipera

14 mai 2015 22:25   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Nici n-ai zice că a stat aproape doi ani la puşcărie! Gigi Becali (57 de ani) e în formă maximă.

Latifundiarul din Pipera este foarte activ de când a ieşit din închisoare. Se ocupă de afaceri, de fotbal şi de tot ce a lăsat în urmă în mai 2013, când a fost încarcerat. Becali şi-a început ziua de joi (14 mai) destul de devreme.

A ieşit pe poarta din spatele vilei sale din Pipera, întrucât ieşirea principală este blocată din cauza unor lucrări care se fac în zonă, şi a pornit spre Dorobanţi, împreună cu Luţu, omul bun-la-toate. S-a oprit la una dintre cafenelele de aici, unde avea întâlnire cu un bărbat.

După ce şi-au băut cafeaua împreună, Becali s-a urcat în maşină şi a plecat spre casă. A făcut, însă, o oprire la Pasajul Pipera, zonă în care, în anul 2010, a vândut un teren de două hectare, cu circa 10 milioane de euro.

Aşadar, l-a pus pe Luţu să tragă maşina pe dreapta, moment în care a ţâşnit din autoturism şi a luat-o la fugă de-a latul şoselei, prin faţa maşinilor care circulau cu viteză. Ajuns pe trotuar, Becali şi-a împreunat tacticos mâinile la spate şi a început să inspecteze cu privirea terenul cu pricina. Apoi, aşa cum a ajuns acolo s-a şi întors: fugind prin faţa maşinilor care goneau pe şosea. Gigi Becali a fost eliberat condiţionat, luna trecută, după aproape doi ani de puşcărie. 

Mai multe