FOTO Mihai Costea şi-a dat maşina?

14 aprilie 2014 19:27   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Atacantul Mihai Costea are probleme financiare de când cei din Ghencea s-au decis să nu-l mai includă în lot. Are de încasat restanţe de zeci de mii de euro, dar a fost „uitat” şefi şi acum, pentru a nu ajunge la mila starletei Daniela Crudu, a fost nevoit să renunţe la limuzina sa.

Costea a fost adus ca mare vedetă în urmă cu trei ani la trupa roş-albastră. A încasat o primă de instalare de 50.000 de euro, plus că-n cont îi intrau lunar alţi 10.000 din salariu. Atunci s-a decis să-şi ia un Mercedes pe care a plătit 120.000 de euro.

Treptat, însă, a ieşit din graţiile lui Gigi Becali, iar banii au venit tot mai puţini. S-a hotărât să-şi vândă bolidul, a mai schimbat câteva mărci, şi recent se oprise la un autoturism Audi A8, maşină cu-n preţ de catalog ce porneşte de la 85.000 de euro şi urcă, în funcţie de dotări, la 100.000.

Cum conturile sale s-au golit, săptămâna trecută s-a decis să-şi vândă limuzina. A apelat la un centru auto de vânzări şi intermedieri din zona Băneasa. După numai două zile, bolidul alb a fost văzut în trafic, iar la volan se afla o altă persoană.

Contactat de reporterii Click!, Costea a recunoscut că este pe punctul de a vinde maşina, dar că tranzacţia nu a fost încă perfectată. Surse din anturajul sportivului au dezvăluit că fotbalistul cere în jur de 40.000 de euro, o mică avere. Acum, până-n vară, când îşi va încheia socotelile cu Steaua şi, probabil, îşi va recupera şi o mare parte din datorie, va circula cu maşina iubitei sale, Daniela Crudu, de asemenea un fan al mărcii Audi.

Totuşi, fotbalistul va trebui să-şi coboare standardele fiindcă starleta conduce un model A5.

Reporterii Click! l-au surprins pe Mihai Costea săptămâna trecută în timp ce aducea maşina pentru evaluare la un centru de vânzări auto

Mai multe