FOTO «Prinţul» Cristea şi Ţucudean i-au dat clasă lui Van Damme! Au maşini mult mai tari decât a lui

4 februarie 2013 15:00   Fotbal intern
Ultima actualizare:

După ce Mircea Rednic a ajuns antrenor la Standard Liege, tehnicianul a început să transfere şi fotbalişti din România. Acest lucru n-a fost văzut cu ochi buni chiar de către unul dintre jucătorii de la gruparea belgiană.

Căpitanul lui Standard Liege, Jelle van Damme, a avut o declaraţie defăimătoare nu numai la adresa românilor de la trupa "Puriului", ci a insultat toată naţia română.

"Cu atâţia români la echipă, începe să-mi fie teamă pentru maşina mea", a afirmat van Damme.

Mircea Rednic a adus la Standard numai doi jucători români: pe Adrian Cristea şi pe George Ţucudean. Cei doi fotbalişti ai noştri nu au nevoie să-i fure maşina căpitanului, aşa cum a insinuat acesta. De ce? Pentru că românii au maşini mult mai tari decât a lui.

Click! a descoperit ce maşină are jucătorul cu nume de actor de filme de acţiune: un Audi S4, de 50.000 de euro.

Numai Ţucudean poate liniştit să-i dea "clasă" lui Jelle van Damme. Fostul dinamovist are bolizi care însumează 850.000 de euro: Audi R8 - 200.000 de euro, Porsche Panamera - 250.000 de euro şi superbul Ferrari 458 - 400.000 de euro.

Adrian Cristea stă şi el bine la capitolul maşini de lux, cu un Mercedes ML, de 80.000 de euro. În perioada în care a fost cuplat cu Bianca Drăguşanu, "Prinţul" conducea un BMW X6, dar care îi aparţinea starletei.

Chiar şi Rednic stă mai bine decât elevul său belgian: antrenorul şi-a cumpărat un Audi A8, de 120.000 de euro, iar în trecut a condus şi un Audi Q7, de 75.000 de euro.

Mai multe