FOTO S-a lăsat de fotbal să se facă frizer

2 mai 2014 19:30   Fotbal intern
Ultima actualizare:

La 25 de ani a renunţat la fotbal şi a ales o meserie cu totul diferită. Graţian Smedescu, fost atacant la Sportul Vişina şi Damila Măciuca, s-a făcut hair-stilist! Acum, pe mâna lui se lasă cei mai cunoscuţi sportivi şi cântăreţi de la noi.

“Fotbalul este viaţa mea”, spunea în urmă cu ceva timp atacantul Graţian Smedescu.

Graţian a jucat în Liga a doua

Ajuns la 25 de ani, jucătorul a luat o decizie care i-a schimbat radical viaţa. În urma unei dezamăgiri suferite la ultima echipă la care a activat, Damila Măciuca - club care i-a reziliat contractul în urma evoluţiilor sale – Graţian a spus adio “sportului-rege”.

A preferat să o ia de la zero. Şi se pare că alegerea pe care a făcut-o este una mult mai potrivită pentru el, având în vedere că a ajuns să fie apreciat într-un timp extrem de scurt. Graţian Smedescu s-a făcut hair-stilist.

Graţian are grijă lunar de freza lui Connect-R

A urmat cursuri de specializare, a fost angajat de salonul “Dare Beauty Center” din Bucureşti şi, într-un timp record, a ajuns să fie preferat de vedete din sport şi show-biz..

Aşa se face că pe mâna lui Graţian se lasă cântăreţii Adi Sână, Connect-R, băieţii de la Akcent, dar şi sportivi: rapidistul Daniel Niculae, tenismanii Horia Tecău şi Victor Crivoi sau luptătorul de K1 Daniel Ghiţă.

Pe mâna fostului fotbalist s-au lăsat şi Daniel Ghiţă  şi Loredana Chivu

Mai multe