FOTO Sex în patru cu fraţii Balotelli!

18 martie 2014 20:24   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Mario Balotelli trece printr-o perioadă neagră la AC Milan, echipă aflată într-o profundă criză de rezultate. „Vinovată” de acest aspect e şi modelul Veronica Graf, care l-a supt de energie pe atacantul italian, dar şi pe fratele acestuia, Enoch.

Varianta italiană a show-ului de televiziune „Big Brother" o are ca protagonistă pe Veronica Graf, o blondă de 24 de ani lipsită de inhibiţii. Pe lângă scenele fierbinţi de la duşuri în compania colegilor de emisiune, Veronica a încins atmosfera şi cu o confesiune erotică făcută unei alte participante.

„Cu o săptămână înainte de a veni aici, am făcut sex în patru cu o prietenă şi cu fraţii Balotelli", a spus italianca în faţa camerelor.

Mărturisirea picantă a apărut imediat pe site-uri şi pe reţelele de socializare, dar a fost cenzurată de moderatorii emisiunii „Grande Fratello" din motive lesne de înţeles.

Aventura de o noapte de care s-a bucurat Veronica în compania celor doi Balotelli, Mario şi Enoch, nu e prima relaţie a blondinei cu fotbalişti celebri. Astfel, se pare că italianca a trecut şi prin patul argentinianului Gonzalo Higuain, care joacă în prezent în Serie A, la Napoli.

Dacă Super-Mario Balotelli joacă de ani buni la cel mai înalt nivel, Enoch s-a chinuit în zadar să-i calce pe urme fratelui mai mare. Vara trecută, Balotelli cel mic a ajuns chiar şi în România, unde s-a antrenat puţin timp cu Dinamo, dar nu i-a convins pe oficialii „câinilor". Ulterior, Enoch s-a transferat la o echipă din Malta, iar acum e legitimat în liga a 6-a italiană, la gruparea AC Vallecamonica.

Mai multe