FOTO Şoc! Un titular al Stelei sărută emblema lui Dinamo

2 decembrie 2014 20:00   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Andrei Prepeliţă, om de bază în trupa roş-albastră şi cel care a reuşit o "dublă" luni seara în faţa celor de la Botoşani, făcea declaraţii de dragoste "câinilor", rivalii de moarte ai echipei sale.

Prepeliţă i-a ironizat pe cei de la CS "U" Craiova, echipa din Ghencea urmând să joace contra oltenilor joi, de la ora 20.30, în sferturile Cupei.

"Nu e un meci special. Eu am jucat la FC Universitatea Craiova, acum jucăm cu FCU... CSU, pardon. Au un parcurs foarte bun, va fi un meci greu, dar sperăm să ne calificăm", a spus stelistul.

Iar, declaraţia i-a enervat la culme pe olteni. Astfel, siteul maximasport.ro a publicat o fotografie compromiţătoare pentru actualul elev al lui Gâlcă.

"Andrei Prepeliţă, dacă nu-l ştiaţi, cel care pretinde că a jucat pentru Universitatea Craiova, este actualmente idol în Ghencea. Aceeaşi persoană cu Andrei Prepeliţă cel idealist şi cu o super-coloană vertebrală care săruta cu foc stema lui Dinamo după un amical pe care cîinii l-au jucat la Slobozia, unde el era junior", se arată pe siteul respectiv.

Mai multe