FOTO Tamaş a comis-o în secţia de poliţie! S-a dezbrăcat şi s-a întins pe podea: «Mi-a spart mecla»

9 iunie 2014 16:55   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Incidentul de anul trecut, când Gabi Tamaş a spart uşa unui bloc în care credea că locuieşte au făcut, pe 31 mai anul trecut, înconjurul presei din România şi nu numai.

Atunci, sportivul a fost luat pe sus de poliţişti din faţa blocului şi dus la secţie. Ajuns acolo, Tamaş i-a acuzat pe oamenii legii că l-au agresat. Pentru a demonstra asta, el s-a şi-a dat tricoul jos şi şi-a arătat vânătăile. Apoi, şi-a sunat un prieten şi a povestit ce a păţit, scrie stirileprotv.ro.

"Mi-a spart mecla, ăsta. Am fost bătut. Mi-a dat, să moară mama, uite ce mi-a dat. N-am greşit cu nimic să mă bată în halul ăsta. M-au bătut colegii dumneavoastră. Voi depune plângere împotriva domnului care m-a bătut", spunea el, atunci.

Insa pana acum Gabriel Tamas nu a fost depusa nici o plangere impotriva politistilor. Soarta fotbalistului va fi decisa miercuri cand Judecatoria Sectorului 1 ar trebui sa dea o sentinta in procesul sau.

Citeşte şi:

Beat criţă, Tamaș a încurcat WC-ul cu bucătăria

Tamaş riscă puşcăria pentru că a bătut doi poliţişti?

VIDEO Fotbalistul Gabi Tamaş, dus la Poliţie cu cătuşe, după ce a făcut un scandal-monstru! Momentul în care a spart uşa unui bloc

Mai multe