FOTO Tatăl lui Bănel a ieşit iar la cerşit

19 aprilie 2013 16:09   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Tatăl lui Bănel Nicoliţă nu se poate dezvăţa de obiceiurile sale. Expulzat din Franţa, unde se apucase de cerşit, el a revenit pe străzi. De data aceasta la Bucureşti, în zona Dorobanţi.

Marin Nicoliţă ţine cu tot dinadinsul să-şi facă fiul, pe Bănel, de râs. După o scurtă aventură în Franţa, unde a spus că s-a dus să-şi caute de muncă, dar de fapt a fost prins de poliţişti cerşind pe stradă şi apoi expulzat, Marian Nicoliţă şi-a reluat îndeletnicirile. De data aceasta, cu CV-ul mai bogat după experienţa franceză, el a „campat" direct în zona de fiţe a Bucureştiului, pe Dorobanţi.

Fotoreporterii Click! l-au surprins pe Marian Nicoliţă în colţ de stradă, alături de o adevărată „veterană" a zonei, care îi asculta, absorbită, sfaturile.

Marian Nicoliţă, tatăl internaţionalului român Bănel Nicoliţă (acum la Saint-Ettienne), şi-a stors de bani toată viaţa fiul. De fapt, conform spuselor fotbalistului, Nicoliţă senior a devenit brusc interesat de soarta fiului atunci când acesta a ajuns la Steaua.

Şi de atunci tot îi cere bani. De ceva vreme, aşa cum Click! a mai scris şi anul trecut, Marian Nicoliţă a ameninţat că dacă Bănel nu îi va da banii ceruţi, se va duce şi îl va face de râs în Franţa. A reuşit în parte, fiind exilat la timp de poliţişti.

Bănel a jucat 7 minute în 2013

Revenit în luna februarie în lotul lui Saint-Etienne după o accidentare care l-a ţinut pe bară timp de trei luni, Bănel Nicoliţă şi-a pierdut locul printre titularii formaţiei franceze. Astfel, în ultimele şase etape din Ligue 1, fostul stelist a fost de fiecare dată rezervă, singura sa prezenţă pe teren fiind consemnată în partida cu Evian de la 7 aprilie, atunci când a intrat în joc pe final, în minutul 83.

Mai multe