FOTO / Uite cum arată fotbalistul bătut de bodyguarzii lui Radu Mazăre!

12 august 2013 17:57   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Radu Mazăre are parte de o vară fierbinte pe nisipul de la Mamaia. Edilul de malul mării s-a "încălzit" ieri şi cu un incident în urma căruia fotbalistul tunisian Younes Hamza de la Petrolul a ieşit destul de şifonat.

Cu patru goluri marcate în startul de sezon, două în campionat şi două în Liga Europa, Younes Hamza e în acest moment unul dintre cei mai importanţi jucători de la Petrolul. De altfel, africanul a fost cel care le-a adus ploieştenilor duminică toate cele trei puncte din deplasarea de la Galaţi cu Oţelul.

Profitând de apropierea de litoral şi de ziua liberă dictată de antrenorul Cosmin Contra, Hamza l-a convocat pe conaţionalul Ben Youssef de la Astra la o mini-vacanţă la mare. Ieri după-amiază, fanii "lupilor" au îngheţat la auzul veştii că atacantul tunisian a fost bătut măr la Mamaia. Şi nu oricum, ci după un conflict iscat pe apă cu ditamai primarul Constanţei, Radu Mazăre.

Mai exact, cei doi s-au intersectat în timp ce Hamza conducea un ski-jet, iar Mazăre se relaxa la o sesiune de kitesurfing, un sport extrem.

"Primarul era să intre în mine. A început să mă insulte, iar eu i-am răspuns. Când am ieşit din apă, doi oameni din garda lui de corp au început să mă lovească. Îl am martor pe Ben Youssef. M-a frapat! Mi-au umflat ochiul şi am puncte de sutură. M-au băgat în spital. Nici nu văd bine cu ochiul drept", a fost varianta oferită de Younes Hamza imediat după incident, la DigiSport.

Şocat de ce i s-a întâmplat, jucătorul de 27 de ani, originar din Tunisia, ia în calcul varianta de a părăsi România. "Mi s-a spus că degeaba am chemat poliţia, fiindcă nu se va face nimic. Îmi voi scoate certificat medico-legal şi voi face o plângere penală. Nu este normal aşa ceva, suntem într-o ţară europeană. Nu pot să cred că e posibil să se întâmple astfel de lucruri. Ce să mai faci aici? Plec din ţară dacă nu mi se face dreptate", a completat vedeta Petrolului.

Contra: «Adevărul e la mijloc»

Rămas fără golgheterul Bokila, scandalul dintre Hamza şi Radu Mazăre era ultimul lucru pe care şi-l dorea antrenorul Petrolului, Cosmin Contra. "Nu pot să comentez pentru că nu ştiu ce s-a întâmplat. În asemenea cazuri, întotdeauna dreptatea este la mijloc. Dacă e aşa cum zice jucătorul, atunci Hamza va avea parte de tot sprijinul clubului", a declarat Contra.

«A vrut să mă omoare. Poate era drogat!»

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, susţine că el e victima lui Hamza. "Nu este adevărat ce a spus el. E exact invers, o să depun plângere împotriva lui. A fost tentativă de omor. Era să dea peste mine, m-a înjurat şi după aceea mă căuta cu schi-jetul prin apă. Era să dea şi peste un copil şi s-a dus unul după el să-l oprească. Poate era drogat", a parat edilul.

Apoi, a continuat: "Nu ştiu dacă a fost bătut la mal, pentru că am ieşit speriat din mare, că un nebun voia să dea cu jet-ul peste mine, după care m-am întors în apă. De ce n-am chemat Poliţia? Pentru că eram agăţat de zmeu, făceam sport. Mă gândesc să interzic schi- jeturile în Mamaia, că sunt prea multe victime".

Mai multe