Fotografia care a pus pe jar Internetul. Iubita lui Cristiano Ronaldo e însărcinată?

22 mai 2020 14:06   Fotbal intern
Ultima actualizare:

O fotografie postată de Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo, i-a pus pe jar pe fanii portughezului. Este pe drum al cincilea copil?

Cea care îi este alături de mai mulți ani, a pozat cu mâna pe burtă, iar imaginea a publicat-o pe Instastory. Cum o astfel de imagine duce cu gândul la o sarcină, și cum acum două săptămâni ea a postat tot ceva legat de un viitor copil, toată lumea s-a grăbit să-l felicite pe portughez. Acesta are acum patru copii: Cristiano jr (10 ani), gemenii Eva și Mateo (3 ani) și Alana Martina (2 ani și jumătate). Dintre aceștia, primii trei provin din mame surogat, iar Alana e făcută cu Georgina (26 de ani), cea care acum ar putea fi însărcinată.

Dacă va ajunge la al cincilea copil, Cristiano Ronaldo (35 de ani) se va apropia de visul declarat în urmă cu trei ani: acela de a avea 7 copii. El este un tată foarte bun, fiind înconjurat de cei mici de fiecare dată când se află acasă.

De asemenea, tot pe Instastory, Georgina a postat un imens inel pe care-l îl poartă, toată lumea considerându-l de logodnă. Asta chiar dacă atunci când au fost întrebați, cei doi au negat existența unei logodne.

Mai multe