Franţa a câştigat în Olanda. Vezi rezultatele din calificările pentru CM 2018!

11 octombrie 2016 12:00   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Luni s-au jucat partidele din trei grupe de calificare la Campionatul Mondial din 2018, iar rezultatele arată din nou câteva surprize.

După ce a ratat prezenţa la Euro 2016, Olanda nu pare mai inspirată nici în preliminariile pentru CM 2018. Batavii au pierdut la Amsterdam în faţa Franţei, scor 0-1, gol Paul Pogba, iar trupa lui Blind e pe locul trei în grupa A, în afara barajului care mai dă sepranţe Pe 1şi 2 sunt Franţa şi Suedia, ambele cu câte şapte puncte după trei meciuri. Nordicii au câştigat lejer cu Bulgaria, scor 3-0, şi i-au scos din cărţi destul de devreme pe vecinii noştri de la sud de Dunăre. În grupa B, Elveţia continuă să domine şi după victoria la limită din andorra, scor 2-1, au punctaj maxim, 9 puncte din trei jocuri.

Portugalia e în spatele ei cu şase puncte, campioana europeană ţinând totuşi aproape. A câştigat cu 6-0 în Feroe, goluri Adrien Silva, (3), Ronaldo, Moutinho şi Cancelo, dar trebuie să-şi ia revanşa în faţa Elveţiei pentru a merge direct la Mondial şi a evita emoţiile barajului. Ungurii, care la Euro 2016 le-au făcut zile fripte lui Ronaldo şi compania, au câştigat cu 2-0 în Letonia şi speră şi ei că se pot implica în această luptă de calificare.

Mai multe