Fratele lui Ekeng s-a întâlnit cu patronul dinamovist. Ce a promis Negoiță

9 mai 2016 23:16   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Moartea lui Patrick Ekeng din timpul meciului dintre Dinamo și FC Voluntari, de vineri (6 mai) a șocat și îndoliat fotbalul mondial. Cu siguranță, cei mai afectați sunt membrii familiei fotbalistului camerunez decedat la doar 26 de ani.

Albert Ekeng, fratele lui Patrick, a venit în România și a mers la stadionul din Ștefan cel Mare alături de antrenorul alb-roșilor, Mircea Rednic. În cursul serii de luni (9 mai), Albert s-a întâlnit cu Ionuț Negoiță, patronul dinamoviștilor, informează gsp.ro.

Negoiță a ținut să-l asigure pe fratele îndoliat că Dinamo va plăti tot ce înseamnă repatrierea trupului neînsuflețit al fotbalistului, dar și funeraliile. Tot ceea ce a cerut Albert a fost ca memoria lui Patrick și sacrificiul făcut de acesta să nu fie uitate de suflarea dinamovistă.

Ce spune autopsia

Medicii de la Institutul Național de Medicină Legală au terminat autopsia lui Patrick Ekeng, luni (9 mai). Camerunezul s-a prăbușit pe teren, vineri (6 mai), în timpul partidei Dinamo-Viitorul (3-3). Mijlocașul dinamovist a fost resuscitat timp de 90 de minute, dar medicii de la Spitalul de Urgență Floreasca nu au mai putut face nimic pentru el.

Medicul legist Abdo Salem a declarat că Patrick Ekeng a murit din cauza unei afecțiuni cardiace. Legiștii au observat că Patrick Ekeng avea inima mărită.

Mai multe