"Fulgerul" lui Cristiano Ronaldo loveşte doar greşit

23 iunie 2014 12:27   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Noua freză nu l-a ajutat pe Cristiano Ronaldo să înscrie nici cu SUA, iar Portugalia a reuşit să obţină un punct chinuit care le mai oferă însă lusitanilor speranţe de doi bani pentru calificarea în optimi.

Portugalia a fost umilită de Germania în primul meci al grupei, dar toată lumea se aştepta ca Ronaldo şi compania să-şi ia revanşa în meciurile cu SUA şi Ghana şi să nu aibă probleme cu calificarea mai departe. Cu SUA s-a început bine, Nani a deschis scorul rapid, în minutul 5, dar de acoo nimic n-a mai mers bine. Fulgerul tuns pe capul lui Cristiano Ronaldo, ca o formă de autoîncurajare, n-a ajutat la nimic. Jucătorul lui Real Madrid nu s-a lipit la gol, chiar dacă a epediat din nou foarte multe şuturi spre poarta adversă. Americanii au întors meciul în minutele 64 şi 81, aducându-i la disperare pe portughezi, care erau ca şi plecaţi acasă. La ultima atingere de balon, Varela a înscris însă pentru un 2-2 care îi menţine în cursă pe oamenii lui Bento.

CIteşte mai multe pe Dolce Sport!

Dacă eşti pasionat de fotbal, acum ai şansa de a câştiga o tabletă şi alte zeci de premii! Intră pe secţiuea dedicată Campionatului Mondial de pe dolce-sport.ro şi participă la concurs. AICI aveţi link catre concursul cu întrebări din istoria Mondialelor de fotbal.

Mai multe