Fundaşii noştri, stâlpii Premier League. Foştii stelişti, Gardoş şi Chiricheş, au jucat pentru Southampton şi Tottenham

21 septembrie 2014 17:51   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Vlad Chiricheş a început bine la Tottenham, dar accidentările şi câteva mici gafe au părut că l-au scos din prima echipă a londonezilor pentru totdeauna, în vară vorbindu-se chiar despre o vânzare a românului la altă echipă. Apoi, în Anglia a ajuns în urmă cu o lună şi Florin Gardoş, care a semnat cu Southampton. Şi soarta acestuia părea însă identică, fostul stelist ajungând la "Sfinţi" cu ruptură musculară şi fără pregătirea de vară făcută.

Încetul cu încetul lucrurile s-au reglat însă, iar în etapa din acest weekend ambii au apărut pe teren pentru echipele lor. Gardoş a jucat ieri a doua repriză în victoria lui Southampton de la Swansea, 1-0, întrând în minutul 46 în locul japonezului Yoshida, care avea un cartonaş galben şi risca să-l ia pe al doilea. Gardoş s-a achitat bine de sarcini, echipa lui încheind jocul fără gol primit.

Apoi, Vlad Chiricheş a fost titular integralist azi în înfrângerea lui Tottenham de pe White Hart Lane, 0-1 cu West Bromwich Albion. Fundaşul nostru a fost implicat în faza în care Spurs a încasat unicul gol al partidei dintr-o centrare din lovitură liberă, dar nu se poate da vina pe el. În aceste condiţii, selecţionerul Victor Piţurcă nu poate decât să-şi frece mâinile de bucurie că are jucători care evoluează bine într-unul dintre cele mai tari campionate din lume.

Mai multe