Gabi Balint a făcut infarct şi a fost operat. Cum se simte acum

21 septembrie 2019 15:10   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Clipe delicate pentru Gabi Balint, care vineri seara a suferit un infarct. Fostul internaţional a început să se simtă rău şi a mers la o clinică privată de unde a fost transferat la Spitalul Fundeni. Aici, medcii cardiologi l-au supus unei intervenţii chirurgicale prin care i-au montat trei stenturi la inimă.

Gabi Balint a trecut prin momente de coşmar vineri seara când a fentat moartea. El a suferit un infarct, dar acum după operaţia suferită,  starea fostului internațional este stabilă. El a comunicat cu familia și cu apropiații, după operație.

Cu o zi înainte ca starea lui de sănătase să se degradeze, Gabi Balint a fost prezent în studioul Digi Sport la emisiunea EuroFotbal, unde a analizat partida CFR Cluj - Lazio, din Europa League.

Gabi Balint are 56 de ani

În vârstă de 56 de ani, Balint n-a mai antrenat din 2014, atunci când a pregătit-o pe U Craiova.

Gabi Balint a jucat pentru Steaua în perioada 1980-1990 și a cucerit alături de trupa din Ghencea Cupa Campionilor Europeni în 1986 și Supercupa Europei în 1987.

Născut la Sângeorz-Băi, în județul Bistrița, fostul "internațional" român are 34 de meciuri și 14 goluri pentru "tricolori", între 1984 și 1992. 

A jucat la doar două cluburi, Steaua și Burgos, iar ca antrenor le-a pregătit ca "principal" pe FC Bihor, Sportul Studențesc, Sheriff Tiraspol, Politehnica Timișoara, naționala Moldovei, FC Vaslui și U Craiova.

Mai multe